Gebouw Het Punt

Projecthuis ’t Punt bestaat uit een grote en een kleine huiskamer (met piano en beamer), een keuken en een aantal atelierruimtes. In de grote ruimte wordt regelmatig samen gegeten, gerepeteerd, een cursus gevolgd of een feest gevierd. Daarnaast organiseren bewoners allerlei privé-activiteiten. De kleine ruimte is ingericht als kinderspeelruimte. Bewoners kunnen de atelierruimtes tijdelijk huren als werkruimte. Dit kan handig zijn om bijvoorbeeld een eigen bedrijf op te starten.het Punt in de winter

Grote zaal

De grote zaal wordt gebruikt voor koorrepetities, cursussen, dansgroepjes, yoga, gemeenschappelijk eten, eten van kleine groepen (eethuisje 't Kookpunt), algemene ledenvergaderingen, bestuurs- en commissievergaderingen en feesten zowel voor het hele project als individueel. Verder voor ieder denkbaar initiatief.

Kleine zaal

Deze zaal is ingericht met verschillende speeltoestellen en speelgoed. Het meeste speelgoed is afgestemd op kinderen van 0 - 4 jaar, maar er is ook materiaal voor de grotere kinderen, waaronder een tafelvoetbalspel.

Keuken

Er is een gemeenschappelijke keuken die gebruikt wordt bij feesten, vergaderingen, het wekelijkse pannenkoekhuisje en voor het maandelijkse eethuisje het Kookpunt.

Werkruimten

Twee ruimten in Het Punt zijn beschikbaar als werkruimte en/of atelier. Die kunnen gehuurd worden door de bewoners.

Jeugdhonk

Ook is er op zolder in Het Punt een jeugdhonk.

Woongroep

Het woonhuis boven de kleine zaal en de keuken wordt op dit moment bewoond door een woongroep.