Commissies


Het Punt draait op actieve bewoners. Er is voor iedereen een passende activiteit te vinden, van gezamenlijke of individueel tot structureel of eenmalig. Er zijn doeklussen als Het Punt schoonmaken, werken in de tuin, maar ook functies als het bestuur en de toewijzingscommissie.

Bestuur

Het bestuur van CW het Punt onderhoudt het contact met de woningstichting, gemeente, LVCW, beheert de financiën van de vereniging, houdt contact met alle commissies, ......

Toewijzingscommissie

De toewijzingscommissie houdt zich bezig met het beheer van de wachtlijsten voor CW het Punt en de toewijzing van de woningen.

Publiciteitscommissie

De Publiciteitscommisse zorgt onder andere voor de voorlichtingsmiddagen voor geïnteresseerden en het verwelkomen en wegwijs maken van nieuwe leden.

Werkplaatscommissie

De Werkplaatscommissie beheert de gezamenlijke werkplaats en het daar aanwezige gezamenlijke gereedschap

Puntcommissie

De Puntcommissie houdt zich bezig met het beheer van Projectgebouw het Punt en de bezetting van de grote en de kleine zaal in projectgebouw het Punt.

Huismeester

De huismeester houdt zich voornamelijk bezig met het onderhoud van Projectgebouw het Punt.

Tuincommissie

De Tuincommissie maakt een tuinplan, plant en coördineert de tuinklusdagen.

Internetcommissie

De Internetcommissie houdt zich bezig met het bouwen en onderhouden van deze website en de mailing lists (alleen voor Punt-bewoners toegankelijk).