Centraal Wonen in Wageningen

Je Thuis is groter dan je Huis

De Centraal wonen projecten in Wageningen zijn gebouwd door de Woningstichting Wageningen in overleg met een groep initiatiefnemers. Tijdens de plan- en bouwfase is rekening gehouden met de wensen van de toekomstige bewoners. Er is gedacht aan energiezuinig wonen; de woningen hebben een hoge isolatiewaarde, de woonkamers zijn zongericht en er worden zonnecollectoren gebruikt. Ook hebben beide projecten gemeenschappelijke ruimten, een centrale tuin en kunnen woningen makkelijk aangepast worden voor mindervaliden.

Wageningen heeft twee Centraal Wonen (CW)-projecten, Het Punt en 't Binnenveld. In 1985 werd Het Punt opgeleverd, in de wijk Ooststeeg-Zuid aan de Leeuweriksweide en Graspieperweide. In 1990 werd CW 't Binnenveld opgeleverd in de wijk Noord-West aan de Johan Buziaustraat. Onderaan deze pagina kun je kaartjes vinden van de locaties van beide projecten.

Inschrijven

De inschrijving en toewijzing van de woningen verloopt apart voor beide projecten. Klik hier voor informatie over inschrijven bij CW Het Punt. Klik hier voor informatie over inschrijven bij 't Binnenveld.

Locaties van CW het Punt en CW 't Binnenveld

locatie van beide CW-projecten in Wageningen
locatie van CW het Punt
locatie van CW 't Binnenveld

Locaties CW in Google Maps

De volgende links maken verbinding met Google Maps. Hierin kun je meer gedetailleerde kaarten bekijken en eventueel ook een routebeschrijving opvragen naar CW het Punt of CW 't Binnenveld!

Google Map CW het Punt (Leeuweriksweide)

kaart omgeving CW het Punt (Leeuweriksweide)

Google Map 't Binnenveld (J. Buziaustraat)

kaart omgeving CW 't Binnenveld (J. Buziaustraat)